white-100
white-100
white-100
Home Page
Web design
Logo ontwerp en huisstijl
Verpakking
illustraties

Home Page

Over ons

U bent hier:
Over ons

Over ons


Designed for your project!

Design Source werd opgericht in 1996 door Mark Roberts & Inge De Stobbeleere. Ze ontmoetten elkaar in 1992 op hun tweede job, na hun studies in Reclame & Marketing aan Sint-Lucas Brussel en Toegepaste Grafiek aan Sint Lucas Antwerpen. Ze werken voor een breed spectrum aan klanten die hun persoonlijke service waarderen en met wie ze een blijvende relatie hebben opgebouwd. Al meer dan 25 jaar ontwerpen, ontwikkelen en updaten ze de grafische vormgeving en huisstijl voor o.a. dealers van klassieke auto-onderdelen en melkpoederproducenten tot hippotherapeuten.

Zij werk(t)en voor nationale en internationale klanten en merken aan projecten van allerlei omvang zoals voor o.a. Loewe, Edah, Old Smuggler, Ballantine's, Citroën, Freddy Baines, Henkel, Côte d'Or, Pioneer, Serax, Minolta, Anglo Parts, Texas Instruments, Hay Group, Mitsubishi Trucks, enz.*
*Bepaalde klanten en merken worden niet op onze site vertoond, omdat deze werden uitgevoerd in onderaanneming voor externe reclamebureaus.

Toegewijd en gepassioneerd

Luisteren naar uw behoeften en die omzetten in een grafisch product waaruit hun passie voor schoonheid en functionele vormgeving blijkt, daar gaan ze voor. Dat ze zoeken naar de beste oplossing binnen uw budget is een vanzelfsprekendheid. U krijgt daarom op voorhand altijd een gedetailleerde offerte. Geen verrassingen!

Reclame en publiciteit: Een totaalpakket!

Mark en Inge produceren gedrukte reclamecampagnes en verpakking én hebben ook meer dan 15 jaar ervaring in het opzetten van digitale campagnes: websites, marketing, Adwords, hosting, mailings. Tevreden klanten én respect voor het milieu zijn de 2 grootste bekommernissen in hun aanpak. Ze werken met milieuvriendelijke drukkers en verpakkingsproducenten en met moderne webhosting-providers die uitstekende groene hosting leveren.

U ontdekt het allemaal door te bladeren door de website en een afspraak te maken voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte.

Geef ze een belletje of stuur ze een e-mail, ze helpen je graag verder.Klik hier om onze vrienden te vinden!


green-12
English
blue-fade-light
green-50
white-100
green-fade-dark
white-100
green-50
blue-12
blue-100
white-100
green-100

© Design Source bvba
white-100
white-100
white-100
white-100
blue-fade-dark

© Design Source bvba